#

На Вишгородщині з’явився масштабний спорткомплекс для військових (ВІДЕО)

24.05.2021 15:55
На Вишгородщині з’явився масштабний спорткомплекс для військових (ВІДЕО)
Фото з місця події

Нещодавно в Нові Петрівці Вишгородського району біля військової частини 3027 Національної гвардії України відбулося урочисте відкриття масштабного спортивного комплексу для військовослужбовців

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу Національної Гвардії України.

Це перший такий масштабний спортивний комплекс у Національній гвардії України. Загальна площа об’єкту складає 4100 квадратних метрів, одночасно в залі може перебувати понад 250 осіб.

Цей комплекс можна умовно розподілити на два напрями, а саме ігрові майданчики та майданчики військово-прикладних видів спорту.

Комплекс містить такі зали: універсальний ігровий, зал для гірської підготовки, тренажерний зал, фітнес, зал для боротьби та єдиноборств, чотири роздягальні, санвузли з душовими кабінами, кімнату для гідротермічних процедур та методичні класи.

Також передбачена бігова доріжка 70 метрів для тренувань та прийняття заліків з швидкісної підготовки в особового складу в зимову пору року (елементи смуги перешкод).

Крім цього, при потребі залу можна переобладнати для проведення змагань різного напряму. Це може бути і боротьба самбо, рукопашний бій. Також можна організовувати спортивні свята з залученням великої кількості учасників.

Фізкультурний комплекс працюватиме для додаткової підготовки українських військовослужбовців, занять спортом, спортивних міжвідомчих змагань та в рамках Нацгвардії.

Основне завдання цього залу — це військово-прикладна підготовка особового складу Нацгвардії.

На відкритті комплексу були присутні перший заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, командувач Нацгвардії генерал-полковник Микола Балан, офіцери Головного управління НГУ, командири військових частин Київського гарнізону НГУ, президенти різних спортивних асоціацій та федерацій України, партнери Нацгвардії та гості.

Також нагадаємо, що Петрівська сільська рада підписала новий договір на виконання додаткових робіт у дитсадку за окрему оплату.


 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: