#

На вихідних патрульні Київщини склали 16 протоколів за керування у стані сп’яніння (ФОТО)

22.08.2023 18:00
На вихідних патрульні Київщини склали 16 протоколів за керування у стані сп’яніння (ФОТО)
Фото з місця подій

Протягом вихідних, 19-20 серпня, патрульні на території Київщини склали 16 протоколів за керування у стані сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зокрема, у суботу, наприкінці доби, на вулиці Великій Окружній у Петропавлівській Борщагівці інспектори помітили авто Hyundai Getz з механічними пошкодженнями, що можуть вказувати на причетність до ДТП. Тож зупинили цей транспортний засіб. За кермом перебував 35-річний чоловік, під час спілкування з яким патрульні виявили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Керманич погодився пройти огляд на стан сп'яніння, результат огляду якого склав 1.62 проміле алкоголю в крові.

Також учора, близько 18-ї години, на вулиці Незалежності в Іванкові, що у Бориспільському районі, інспектори зупинили мопед Fada FD50 QT-7. Під час спілкування з керманичем поліцейські виявили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Патрульні запропонували водію пройти огляд на стан сп'яніння. Чоловік погодився. Як результат, алкотестер Drager Alcotest показав, що у водія у крові 1.00 проміле алкоголю.

В обох цих випадках патрульні склали на керманичів протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП та відсторонили їх від керування транспортними засобами.

Нагадаємо, що на Київщині сильно п’яна водійка спричинила зіткнення з двома автівками.

На зображенні може бути: 2 людини та текст

На зображенні може бути: автомобіль та текст

На зображенні може бути: текст

На зображенні може бути: 1 особа та текст

На зображенні може бути: скутер, мотоцикл та текст

Читати "Моя Київщина" у Telegram