#

На вокзалах Київщини облаштували спецприміщення для пасажирів із підозрами на коронавірус

27.02.2020 15:26
На вокзалах Київщини облаштували спецприміщення для пасажирів із підозрами на коронавірус
Фото з мережі Інтернет

Укрзалізниця підготувала план заходів для профілактики завезення та поширення коронавірусу Covid-19 в Україну, це, зокрема, стосуються облаштування на вокзалах Київщини спеціальних приміщень, медичних пунктів та проведення навчань для персоналу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "hromadske.ua".

В Укрзалізниці зазначають, що вже провели інструктажі персоналу, підготували засоби індивідуального захисту та спеціальні приміщення на вокзалах на випадок виявлення людей із симптомами респіраторних захворювань.

На п’яти вокзалах організували приміщення для тимчасової ізоляції людей із симптомами респіраторних захворювань. Це вокзали станцій Запоріжжя-1, Рівне, Тернопіль, Фастів, Біла Церква.

На 19 вокзалах уже облаштували медичні пункти, які обладнали необхідним устаткуванням та протиепідемічним майном для тимчасової ізоляції хворих.

Також в Укрзалізниці повідомляють, що закупили 10 тисяч респіраторів, 25 тис. оглядових рукавичок та понад тисячу захисних окулярів. Також закуповують антисептики для рук, дезінфекційні засоби та захисні халати.

Нагадаємо, що в Київські області попередньо проведено ряд заходів, що дозволяють приймати та лікувати пацієнтів у разі виявлення в них захворювання, спричиненого новим коронавірусом.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: