#

На Володарщині нелюд до смерті забив власну матір (ВІДЕО)

12.11.2020 09:50
На Володарщині нелюд до смерті забив власну матір (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У селі Косівка Володарського району 35-річний чоловік вбив власну матір

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що до поліції звернувся місцевий житель та повідомив, що знайшов свою матір у будинку без ознак життя.

Встановлено, що напередодні ввечері 35-річний чоловік напідпитку прийшов до будинку своєї матері і попросився переночувати. Однак жінка в ночівлі йому відмовила. Між ними виникла сварка і син почав бити свою матір,  щосили наносячи удари руками та ногами по тілу та голові. Потім зловмисник переніс жінку до кімнати, одяг сховав за будинком і пішов за місцем свого проживання.

Коли вранці чоловік повернувся до матері – вона була бездиханна. Тоді чоловік вирішив повідомити про це поліції, таким чином намагався відвести від себе підозру.

Тіло 56-річної жительки села Косівка направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

Зловмисника, який вже мав проблеми із законом за скоєння тяжких злочинів, затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від семи до десяти років.

Нагадаємо, що 3 листопада відбувся захід із вселення водних біоресурсів у стави, розташовані поблизу села Лобачів Володарського району.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: