#

На Володарщині нотаріусу за підробку документів загрожує до трьох років обмеження волі

20.09.2019 10:59
На Володарщині нотаріусу за підробку документів загрожує до трьох років обмеження волі
Фото з мережі Інтернет

У Володарському районі прокуратура Київщини викрила приватного нотаріуса, який підроблював документи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Володарським відділом Білоцерківської місцевої прокуратури повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 358 КК України приватному нотаріусу Володарського районного нотаріального округу Київської області, а саме в складанні та видачі нотаріусом завідомо підробленого офіційного документу.

Так, під час досудового розслідування встановлено, що вказана особа всупереч вимог Законів України "Про нотаріат" та "Про адміністративні послуги", склала та, нотаріально посвідчивши, видала завідомо підроблений офіційний документ, який надавав право зацікавленим особам перетнути державний кордон разом із неповнолітніми дітьми.

Досудове розслідування завершено та до суду скеровано обвинувальний акт для розгляду.

Довідково: санкція частини 2 статті 358 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді штрафу до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Також нагадаємо, що у рамках операції "Зброя, вибухівка" працівники поліції знайшли та вилучили гранату та набої у жителя Володарського району.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: