#

На в’їзді до Києва виявили прихильника росії з УПЦ МП (ФОТО)

14.04.2023 13:50
На в’їзді до Києва виявили прихильника росії з УПЦ МП (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Прикордонники Київщини виявили чергового священника УПЦ МП з компрометуючими матеріалами російського спрямування

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ" у Facebook.

Правоохоронці встановили, що чоловік 1969 року народження є уродженцем росії, проте проживає в Україні і має українське громадянство. У закордонному паспорті остання відмітка про перетин кордону рф датована 2021 роком. Також монах мав трудову книжку рф, в якій зазначено, що до 2016 року він працював на одному з заводів росії.

У мобільному телефоні чоловіка прикордонники виявили підписки на телеграм-канали російської пропаганди, квитанції про оплату в банку росії, безліч номерів російських операторів та листування, в якому священник цікавиться правилами в‘їзду на територію країни-терористки.

Монах розказав, зараз він несе службу в одному з монастирів на Київщині, а також займається підприємницькою діяльністю – виготовляє вироби з металу.

Для подальшої перевірки громадянина передали компетентним органам.

Нагадаємо, що на Київщині прикордонникик виявили заборонені боєприсаси, які залишили російські окупанти, тікаючи з України.



Читати "Моя Київщина" у Facebook