#

Набережну у Вишгороді охоронятимуть нацгвардійці (ФОТО)

30.03.2020 05:48
Набережну у Вишгороді охоронятимуть нацгвардійці (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 29 березня, стало відомо, що у Вишгороді на період карантину закриють набережну, міські парки та дитячі майданчики

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Олексія Момота у Facebook.

Таке рішення було прийняте на позачерговому засіданні Вишгородської районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Відтак, до 24 квітня міська набережна, кілька міських парків та дитячих майданчиків - закриті для відвідин. Ба більше, на вході на набережну встановлено огорожу і виставлений пост поліції.

Зауважимо, що такі карантинні обмеження діятимуть на території набережної Київського водосховища від пам'ятного знака "Чайка", у міському парку "Галявина казок" на вулиці Шевченко, на дитячому майданчику на проспекті Шевченка, у парковій зоні ЖК "Ярославичі" та на дитячих і спортивних майданчиках на прибудинкових територіях і на стадіоні "Енергетик".

"Організувати обмеження доступу громадян на ці території повинні за допомогою огорож, шлагбаумів, попереджувальних стрічок і знаків, інформаційних табличок, цілодобового чергування Нацгвардії, Нацполіції, представників громадських формувань та місцевого самоврядування", - йдеться в повідомленні.

Усі, хто буде забезпечувати контроль цих територій, будуть забезпечені засобами індивідуального захисту й харчуванням.

Нагадаємо, що на автодорозі між селами Сухолуччі та Богдани, що на Вишгородщині, у жахливій аварії загинули водій та пасажирка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: