#

Начальник медичного об’єднання МВС Київщини розповів про вакцинацію у відомчій медицині

18.11.2021 08:30
Начальник медичного об’єднання МВС Київщини розповів про вакцинацію у відомчій медицині
Юрій Сак

Начальник медичного об’єднання МВС Київщини Юрій Сак охарактеризував процеси вакцинації у відомчій медицині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Юрій Сак в інтерв’ю розповів, що успіхів у вакцинації вдалося досягти завдяки молодому колективу. Зараз працюють три бригади в області, а також три бригади безпосередньо у закладі. Начальник прокоментував:

За останні декілька місяців ми вакцинували повністю усі військові частини, які до нас прикріплені, працівників поліції Київської області. У зв’язку із тим, що ми виконуємо завдання якісно та вчасно, ми почали проводити вакцинацію прикордонників, які не належать до нашої сфери, а також працівників ДСНС.

За словами Юрія Сака, на початку вакцинальної кампанії постала необхідність їхати у кожну військову частину, у кожен райвідділ поліції, спілкуватися з людьми та пояснювати їм про необхідність щеплення. Юрій Сак пояснив:

Я зрозумів, що потрібно їхати мені, або комусь із заступників, тому що люди хочуть бачити людину із досвідом, яка знає, про що говорить.

Нагадаємо, що на Київщині команди підтримки "Дії" уже працюють у семи центрах масової вакцинації та 59-ти ЦНАПах і допомагають генерувати COVID-сертифікати.

Читати "Моя Київщина" у Telegram