#

Начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов: по розслідуванню кожного резонансного злочину ми відкриті для суспільства (ВІДЕО)

23.12.2020 08:10
Начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов: по розслідуванню кожного резонансного злочину ми відкриті для суспільства (ВІДЕО)
Андрій Нєбитов

Впродовж 2020 року на Київщині було скоєно низку резонансних злочинів, тож "Моя Київщина" дізнавалась, на яких етапах та як просувається розслідування кримінальних справ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Спочатку мова йшла про убивство екс-поліцейськими 5-річного Кирила Тлявова.

ДБР давно закінчило розслідування. Кримінальне провадження з обвинувальним актом спрямовано до суду.  Наразі тривають судові засідання, але останнім часом виникла ситуація щодо продовження термінів утримання під вартою одного з підозрюваних, – говорить Андрій Нєбитов.

Також говорили про хід розслідування у справі щодо зґвалтування жінки поліцейськими в Кагарлику. Поцікавилися і тим, чи вважає очільник поліції Київщини цю справі віднедавна "політично накрученою".

Мені важко говорити в плані "політичної накрученості", адже ми не розслідуємо це кримінальне провадження. З самого початку ми зібрали найсуттєвіші докази, які свідчили про причетність осіб до вчинення певних злочинних дій.  Далі всю інформацію ми передали слідчим ДБР які в подальшому розслідували це кримінальне провадження, – зазначив Нєбитов.

На початку осені 2020 року у місті Українка, що на Обухівщині сталася стрілянина. Збройний конфлікт відбувся між спортсменами та громадянами іншої держави.

Ми дуже ретельно розбиралися у тому, чому і за яких обставин це відбулося. Дійсно, цей конфлікт відбувся на побутовому ґрунті. У нас є достатньо доказів, що в одному із українських спортзалів тренувалися молоді хлопці і стосовно одного з них інший застосував надмірну силу, – розповідає керівник поліції.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: