#

Нацгвардійська квартирна справа: у Бучі засудили директора підприємства

05.08.2020 18:05
Нацгвардійська квартирна справа: у Бучі засудили директора підприємства
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 5 серпня, Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід директору ТОВ "Бучажитлобуд-Кредит" Дмитру Лашковіцеру, якого підозрюють у причетності до заволодіння понад 17 млн грн Національної гвардії України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "УНН".

Варто нагадати, що представники комерційного підприємства у змові з членами тендерного комітету Національної гвардії України уклали договір купівлі - продажу квартир. Попри те, що в документах зазначалося, що квартири готові до заселення родин військовослужбовців, з’ясувалося, що будинок взагалі не підключено до комунікаційних мереж. Така купівля завдала збитків на понад 17 млн грн.

Наразі ВАКС обрав одному із підозрюваних, Дмитру Лашковіцеру, який є директором ТОВ "Бучажитлобуд-Кредит", запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Відтепер підозрюваний повинен:

  • прибувати до детектива, прокурора, слідчого судді, суду за першою вимогою;
  • не відлучатися із населеного пункту, в якому він зареєстрований і проживає, без дозволу детектива, прокурора або суду;
  • повідомляти детектива, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи;
  • утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними та свідками у кримінальному провадженні;
  • здати на зберігання до територіального підрозділу Державної міграційної служби України свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.

Окрім того, обов’язки на Лашковіцера покладені до 5 жовтня 2020 року.

Читати "Моя Київщина" у Facebook