#

Начальник ГУ ДФС Олексій Кавилін заявив, що приріст надходжень з ПДВ зріс на 30% за останні пів року

31.07.2019 14:34
Начальник ГУ ДФС Олексій Кавилін заявив, що приріст надходжень з ПДВ зріс на 30% за останні пів року
Олексій Кавилін

Відомо, що за підсумками першого півріччя платники податків Київщини спрямували до Державного бюджету 3,1 млрд грн податку на додану вартість, що означає приріст у 704 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку ДФС у Київської області у Facebook.

"Із 6,6 млрд грн, що надійшли до Держбюджету від суб’єктів господарювання пристоличного регіону, сплата ПДВ займає частку у 47%. Відповідно, зросла середньомісячна сума сплати цього виду податків – 516 млн грн з цього виду податку щомісяця стабільно спрямовується до бюджету. Минулого року ця сума складала 400 млн грн", – сказав Олексій Кавилін.

Також він зазначив, що найприбутковішими у цьому сенсі є Києво-Святошинський район (692,2 млн грн), Бориспільський район (522,2 млн грн) та Білоцерківський район (461 млн грн).

"Наразі на Київщині зареєстровано 16 548 юридичних та 1202 фізичні особи – платники податку на додану вартість", - повідомив начальник ГУ ДФС.

Найкращі показники за обсягами сплати ПДВ серед галузей у оптовій та роздрібній торгівлі, ремонті автотранспорту (615 млн грн), переробній промисловості (599 млн грн), сільському, лісовому та рибному господарстві (548 млн грн). 

Нагадаємо, що у Києво-Святошинському районі у чоловіка двоє п’яних зловмисників викрали автомобіль.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: