#

Начальника відділу Головного управління ДФС у Київській області спіймали на хабарі (ФОТО)

24.01.2020 08:28
Начальника відділу Головного управління ДФС у Київській області спіймали на хабарі (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Слідчі ДБР затримали начальника відділу Головного управління ДФС у Київській області під час одержання неправомірної вигоди в сумі 20 тисяч гривень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ДБР".

За попередньою інформацією, посадовець вимагав від громадянина хабар за пришвидшення проведення перевірки перед ліквідацією підприємства та її успішне завершення без претензій з боку ДФС.

Податківця затримано під час одержання неправомірної вигоди в службовому кабінеті в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні  здійснює прокуратура міста Києва. Оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань у м. Києві ДСР Нацполіції та Головне управління внутрішньої безпеки ДФС України.

Наразі вирішується питання про оголошення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Також нагадаємо, що 24 грудня на Київщині викрили на хабарі двох працівників СБУ, які обіймали керівні посади в Головному управлінні Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях і в управлінні Служби безпеки України в Запорізькій області.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: