#

Нацкомісія проведе позапланову перевірку ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі"

18.01.2022 16:50
Нацкомісія проведе позапланову перевірку ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі"
Фото з мережі Інтернет

Національна комісія через недотримання строків відновлення електропостачання споживачів після відключення  проведе перевірку ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Бізнес. Цензор", відповідне рішення регулятор прийняв на засіданні 18 січня. Підставою для призначення перевірки стали скарги споживачів, які надійшли до регулятора у грудні.

Також зауважується, що 11 січня НКРЕКП оштрафувала оператора системи розподілу "ДТЕК Київські регіональні електромережі" на 425 тис грн через порушення ліцензійних умов. Штраф на компанію було накладено за результатами позапланових перевірок на підставі скарг споживачів.

Раніше повідомлялося, що Міненерго звернулося до НКРЕКП з проханням провести перевірку порушень операторами системи розподілуг рафіків ремонтів в опалювальний період. Зазначається, що за дорученням міністерства Держенергонагляд проаналізував відключення споживачів електричної енергії у грудні цього року. Отримані дані свідчать про значну кількість планових ремонтів, які здійснюються ОСР упродовж осінньо-зимового періоду.

Нагадаємо, що у Київській області через сильні пориви вітру, що призвели до падіння дерев та гілок на проводи, було знеструмлено пів сотні населених пунктів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook