#

"Нафтогаз" через борги може припинити газопостачання в трьох містах на Київщині

20.02.2020 15:36
"Нафтогаз" через борги може припинити газопостачання в трьох містах на Київщині
Фото з мережі Інтернет

З 1 березня мешканці Білої Церкви, Ірпеня та Бучі можуть залишитися без газопостачання через несплачені борги підприємств  перед "Нафтогазом"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "1NEWS".

Зазначається, що загальна сума заборгованості, яку теплопостачальники мають погасити перед "Нафтогазом" до 25 лютого, складає 3922,8 мільйона гривень. У разі несплати коштів "Нафтогаз" не матиме права постачати газ на такі теплопостачальні компанії, а отже споживачі цих компаній залишаться без опалення.

Заборгованість мають теплопостачальники, які розташовані у 14 областях України, зокрема у таких містах, як Київ, Дніпро, Павлоград, Маріуполь, Житомир, Біла Церква, Ірпінь, Буча, Щастя, Миколаїв, Одеса, Полтава, Острог, Шостка, Харків, Херсон та Хмельницький.

"Для уникнення ризиків припинення теплопостачання населення Нафтогаз наголошує на необхідності термінового проведення розрахунків відповідно до вимог положення про ПСО", — зазначають у Нафтогазі.

Також нагадаємо, що в Славутичі посадовці вкрали газ на загальну суму в 52 млн грн, через що "Укртрансгаз" подав позов до суду з вимогою повернути кошти.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: