#

Найкращі чохли для iPhone 14 Plus 2022 року

06.10.2022 11:56
Найкращі чохли для iPhone 14 Plus 2022 року
У продажу з'явилися чохли на новий iPhone 14 Plus

Ви отримаєте новий iPhone 14 Plus? Apple відмовилася від міні-айфона на користь більшого. Якщо ви прагнете більшого екрану, але не хочете платити за професійні функції, це буде саме те, що вам потрібно. Завдяки деяким відмінним оновленням камери, можливостям безпеки, 5G, чудовому часу автономної роботи та надійним характеристикам, iPhone 14 Plus є за що любити. Захистіть свій преміальний гаджет за допомогою відповідного чохла.

Чохол CASEKOO Strong Magnetic Clear для iPhone 14 Plus

У цій моделі від CASEKOO є те, що я шукаю в чохлі: він сумісний з MagSafe, захисний з додатковим посиленням по кутах, і він ясно демонструє чудовий колір iPhone 14 Plus. Крім того, це розумна ціна, яка завжди є плюсом.

Чохол UAG Monarch Pro для iPhone 14 Plus

Ми розглянули попередню версію цього корпусу UAG Monarch, і в новому дизайні він виглядає ще крутішим. З п'ятьма захисними шарами ви отримуєте колосальний захист від падіння з висоти 7,6 метра. Тим не менш, цей чохол MagSafe залишається легким як пір'їнка.

Kate Spade New York захисний чохол Hardshell MagSafe для iPhone 14 Plus

Такий чохол iPhone 14 Plus стане відповідним варіантом, якщо ви шукаєте щось красивіше. Зверніть увагу на захисний чохол Kate Spade New York Hardshell. Ми розглянули більш ранню модель і вона стала нашим фаворитом. Він сумісний із MagSafe, має симпатичний малюнок, але при цьому прозорий, тому обраний вами колір iPhone проглядає крізь нього.

Чохол для телефону Bellroy

Ми розглянули раніше модель Bellroy Phone Case-3 Card і були в захваті від прихованого всередині гаманця. Залишаючись відносно тонким, цей шкіряний чохол преміум-класу вміщує до трьох карт, тому ви можете залишити гаманець будинку.

Чохол Sonix для iPhone 14 Plus

Sonix виробляє чудові чохли як із MagSafe, так і без нього (як показано в нашому огляді попередньої моделі), але цей простий прозорий чохол має дуже розумну ціну. Усі чохли Sonix забезпечують захист від падіння з висоти 3 метри.

Силіконовий чохол Apple iPhone 14 Plus з MagSafe

Жоден список не був би повним без оригінального силіконового чохла Apple MagSafe, розробленого інженерами Apple для ідеальної посадки. Як завжди, вибір кольору змінюється, тому не чекайте, що він точно відповідатиме картинці.

Case-Mate — чохол, сумісний з магнітною зарядкою для iPhone 14 Plus

Ми розглянули аналогічний чохол Case-Mate для iPhone для раніше моделі iPhone, і нам сподобався його ефектний зовнішній вигляд. Але це більше, ніж гарний корпус; він пропонує захист від падіння з висоти 3 метрів та сумісний з MagSafe.

Протимікробний чохол OtterBox SYMMETRY SERIES+ GRAPHICS з MagSafe для iPhone 14 Plus

Нам подобаються чохли OtterBox тут, а чохли серії OtterBox Symmetry — особливо улюблені, як ви можете бачити з нашого огляду більш ранньої моделі. Цей тонкий і красивий чохол MagSafe перевершує військові стандарти (MIL-STD-810G 516.6) захисту.

Чохол-гаманець через плече для iPhone 14 Plus

Залишайте гаманець у будинку, коли йдете кудись. У цьому зручному футлярі ваш iPhone 14 Plus захищений, а також може вміщати до п'яти карт, готівки і навіть помади. Він поставляється у кількох варіантах дизайну, а також має можливість налаштувати свій власний.

Який із найкращих чохлів для iPhone 14 Plus вибрати?

Ви захочете подбати про свій iPhone 14 Plus із правильним чохлом. Наш огляд включає ряд різних функцій і цінових категорій, тому ви можете зробити найкращий вибір для своїх потреб. Чохли CASEKOO та Sonix доступні за розумною ціною, якщо ви просто хочете щось недороге, але достатньо ефективне, щоб захистити свої інвестиції.

Однак, якщо ви хочете витратити трохи більше на щось унікальне, футляр Bellroy із секретним відділенням для карток буде дуже витонченим. М'яка внутрішня частина з мікрофібри та скошені краї надають цьому чохлу особливого вигляду. Кришку відсіку для картки можна зняти, щоб використовувати як підставку для перегляду відео, що дуже зручно.


Читати "Моя Київщина" у Facebook