#

Найбільший латифундист півдня Київщини виступив основним спонсором аграрнопартійних концертів Винника

18.07.2019 07:11
Найбільший латифундист півдня Київщини виступив основним спонсором аграрнопартійних концертів Винника
Михайло Поплавський та Олег Винник

Стало відомо, що Михайло Поплавський та Олег Винник дали чотири концерти в межах агітаційного турне для Аграрної Партії, які коштували 117,5 тисяч гривень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "Главком".

Гроші на рахунок виборчого фонду партії почали надходити лише з 5 липня. До 10 липня (звіт охоплює тільки цей період) Аграрна партія України зібрала на виборчу кампанію трохи більш ніж 6,7 мільйона гривень. Майже всі кошти переказали підприємства, пов'язані з партійцем Русланом Голубом (він висувався від партії на парламентських виборах 2015 року). Мова йде про ТОВ "Так-Агро" та ТОВ "Вінтер стар Україна".

При цьому є дані про політичну рекламу на ТБ за період від червня до 7 липня 2019 року. Але політичної реклами партії в цей час не було, тому поки що не відомо, на що Аграрна партія віддала гроші. Тим часом Михайло Поплавський часто гостює на телеканалах "112" і "ZIK", але витрат на їхню користь у фінансовому звіті не зазначено.

Також нагадаємо, що керівником виборчої кампанії Аграрної партії України на виборах до Верховної Ради України став екс-заступник голови Київської ОДА Олег Корбан.

Нагадаємо, на початку липня Олег Винник вирішив підтримати Аграрну партію на чолі з Михайлом Поплавським в передвиборній кампанії.

"З Михайлом Михайловичем ми знайомі вже багато років. Я знаю його як професіонала і як людину. Саме тому прийняв пропозицію Поплавського допомогти йому. Сьогодні я не йду в політику, не прагну потрапити до Верховної Ради", - пояснив співак.

В 2017 році ЗМІ писали, що за корпоратив Олега Винника треба заплатити $30 тис. Хоча потім сам Винник повідомив, що підняв розцінки до $60 тис.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: