#

Нардеп Дубінський підтвердив свій виїзд за кордон

25.07.2023 16:30
Нардеп Дубінський підтвердив свій виїзд за кордон
Олександр Дубінський

Народний депутат Олександр Дубінський підтвердив, що виїхав з України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на LB. Заявивши, що його поїздка пов'язана з лікуванням батька. Інформацію про його виїзд раніше надав військовослужбовець Антон Швець, хоча дозвіл на виїзд отримав ще у червні цього року.

Дозвіл на виїзд народному депутату надала Міністерство охорони здоров'я, враховуючи складний діагноз його батька та відсутність можливості для лікування в Україні. З ціллю супроводжувати батька у період з 23 червня по 10 липня 2023 року в закладі охорони здоров'я іноземної держави, нардеп отримав відповідний документ від МОЗ.

Дубінський перебуває під американськими та українськими санкціями через звинувачення у втручанні у президентські вибори Сполучених Штатів 2020 року разом із підозрюваним у держзраді екс-нардепом Андрієм Деркачем. Він також відомий своїми медіаційними діями на телеканалах Коломойського до свого обрання народним депутатом.

Партія "Слуга Народу" виключила Дубінського зі своїх лав, і він неодноразово пропускав засідання Верховної Ради. Він також звинуватив Україну у "гонінні" на церкви УПЦ МП та відмовився підписувати звернення до голови Верховної Ради стосовно позбавлення повноважень народних депутатів, які були обрані від заборонених проросійських партій.

Нагадаємо, що нардеп Дубінський пов’язаний із розподілом мільйонів у лікарнях Київщини: розслідування УП.

Читати "Моя Київщина" у Telegram