#

Нардеп Дубінський пов’язаний із розподілом мільйонів у лікарнях Київщини: розслідування УП

20.07.2023 18:10
Нардеп Дубінський пов’язаний із розподілом мільйонів у лікарнях Київщини: розслідування УП
Олександр Дубінський

Українська правда з’ясувала, що люди, яких Олександр Дубінський привів на владні посади, останні пів року впливають на розподіл медичних коштів у області, а також отримують чималі бюджети на сумнівні закупівлі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Українську правду".

Журналісти зауважують, що серед цих тендерів є очевидно завищені ціни та непрозорі процедури. Усі ці процеси відбуваються за сприяння конкретних представників влади. Тож попри зв'язки фігурантів із Дубінським, це відповідальність значно ширшого кола людей.

США ввели санкції проти Дубінського, вважаючи його частиною російської мережі із впливу на вибори. Згодом Дубінського також виключили зі "Слуги народу", патрія відхрестилася від нього.

Втім, клани у медичній сфері так і не зникли. Так, у травні цього року ЗМІ помітили сумнівний тендер, організований людьми, пов'язаними з Дубінським. На думку журналістів, обласна лікарня могла значно переплатити за томограф вартістю в понад 40 мільйонів гривень. Про те, що ця історія пов'язана з Дубінським, "Українська правда" чула також і від співрозмовників в обласній владі.

Журналісти стверджують, що саме зараз на Київщині формується новий "клан", що вже контролює чималі грошові потоки в медицині.

Нагадаємо, що депутат Київської облради Ігор Колтунов звинуватив нардепа Олександра Дубінського у політичних переслідуваннях.

Читати "Моя Київщина" у Facebook