#

Нардеп із Фастова запропонував садити до в’язниці прихильників Росії

07.10.2020 19:25
Нардеп із Фастова запропонував садити до в’язниці прихильників Росії
Олег Дунда

Народний депутат України від партії "Слуга народу" Олег Дунда розробив і подав до Верховної Ради законопроєкт про покарання за публічне заперечення факту воєнної агресії Росії та окупації нею частини території України – штраф або позбавлення волі на 5 років

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ФастівNews.City".

У проєкті закону йдеться про те, що публічне заперечення факту воєнної агресії Російської Федерації до України, окупації Російською Федерацією частини території України і ведення Російською Федерацією гібридної війни проти України, а також виготовлення та розповсюдження матеріалів із таким запереченням повинно каратися штрафом від 3 до 10 тис неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до п’яти років. Ті самі дії, вчинені особою, яка є представником влади, або якщо вони вчинені повторно, або з використанням засобів масової інформації, мають каратися позбавленням волі на строк до п’яти років.

Не менш важливим в середині країни є інформаційний фронт. Іде боротьба за уми людей, за їхнє бачення та трактування подій на Донбасі. Останнім часом п’ята колона колаборантів, прихильників "русского мира", так званих ватників серйозно активізувалась. Україна ризикує програти інформаційну війну з Росією. Це несе велику загрозу нашій державності. Колаборанти захопили більшу частину інформаційного простору України. Вони намагаються накидати українцям неприховану російську пропаганду. Їх основна теза – на Сході не агресія Росії, а внутрішній конфлікт. На законодавчому рівні необхідно встановити запобіжники для поширення ворожої пропаганди, - каже Олег Дунда.

Нагадаємо, що для вирішення проблеми сортування сміття у Фастові створили свій сортувальний комплекс за сприяння ТОВ "Еко-сфера".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: