#

Нардеп Сольвар "морозиться" від публічних дебатів з мером Фастова Нетяжуком (ВІДЕО)

12.07.2019 16:06
Нардеп Сольвар "морозиться" від публічних дебатів з мером Фастова Нетяжуком (ВІДЕО)
Руслан Сольвар

Мер Фастова Михайло Нетяжук уже не вперше викликає двічі народного депутата України Руслана Сольвара на публічні дебати, аби обговорити проблеми округу та плани щодо їх вирішення

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", публічне запрошення на дебати було оголошене уже не вперше.

"Руслан Миколайович, з’являється враження, що Ви боїтеся приходити на дебати 14 липня, що відбудуться у Фастові. Ви почали ховатися за спинами жінок, вигадуєте різні небилиці про відсутність відповідальності депутата України за стан справ в окрузі...", - про це у своєму повторному відеозверненні до діючого народного депутата Руслана Сольвара говорить чинний мер міста Фастів Михайло Нетяжук.

У відповідь Сольвар опублікував негативне відеозвернення, звинувативши Нетяжука у відсутності звіту щодо зробленої роботи за минулий рік на посту мера Фастова, чим аргументував свою відмову від участі у дискусії на Центральній площі міста.

Проте у мережі переконують, що Сольвар може лише говорити завчений текст перед камерами, який написаний його помічниками, та ховатися за спинами жінок, а от дивитися в очі виборцям – ніколи.

"Я більше ніж переконана, що Сольвар не прийде, для нього імпровізація – це крах. Всі ми чули, як він говорить, двох слів не може зв’язати, якщо запитають про тещині статки, проте люди точно знають, звідки ноги ростуть", - говорить один з користувачів мережі.

Більшість містян переконані, що Сольвар не прийде на дебати та знайде масу відмовок, аби проігнорувати своїх виборців.

Михайло Нетяжук говорить, що єдина причина не йти на публічні дебати – невиконання Сольваром передвиборної програми і тих обіцянок, які він щедро роздавав перед минулими виборами.

У мережі вже почали з’являтися фотожаби з цього приводу, які відверто "торолять" Сольвара. Ось деякі з них.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: