#

Нардепа Дубінського вважають автором ідеї про "повій Майдану", - ЗМІ (ФОТО, ВІДЕО)

02.10.2020 12:15
Нардепа Дубінського вважають автором ідеї про "повій Майдану", - ЗМІ (ФОТО, ВІДЕО)
Олександр Дубінський

У мережі опублікували електронний лист народного депутата від партії "Слуга народу" Олександра Дубінського, у якій обговорюють план дій щодо поширення фейкової інформації про розпусту на Революції Гідності

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Цензор.НЕТ". 

О опублікованому листі Олександр Дубінський детально розписує план дій інформаційної компанії з дискредитації Революції Гідності. Відтак, під час спілкування із представниками медійних структур експрезидента Віктора Януковича, Дубінський покроково розписав своє бачення припинення Революції Гідності.

Нардеп від президентської парії запропонував привести на Майдан Незалежності кілька "підставних" повій, і нібито викрити декілька "реальних вуйків із Буська", яким "захотілося любові" на Майдані.

Для цього Дубінський пропонує купити вантажний бус та стилізувати його під кімнати. Нардеп запевняв, що має для цього спеціально навчених людей, які зроблять все швидко та якісно. Далі в планах у "стратега" було привести на Майдан жінок легкої поведінки із "Окружної", які будуть "самі чіпляти клієнтів та водити на точку".

Як планував Дубінський, створення такого "пересувного борделю" мало на меті донести інформацію про розпусту на Майдані до жінок, сестер та матерів революціонерів, які після такого перестали б пускати чоловіків на Майдан.

Зауважимо, що автора статті "Проститутки с Окружной перебрались на Майдан", яка вийшла у "Вістях" 27 грудня 2013 року, В’ячеслава Веремія вбили "тітушки" в центрі Києва.

Сам Дубінський намагається спростувати цю інформацію та заявляє про інформаційну атаку на нього.

Нагадаємо, що на новоірпінській трасі водій Chevrolet Aveo на великій швидкості вилетів з дороги – уламки машини розкидало в різні боки, а саме авто міцно вклепалось у відбійник.





Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: