#

Нардепи-мажоритарники від Київщини стали фігурантами антикорупційного розслідування (ВІДЕО)

07.09.2021 12:20
Нардепи-мажоритарники від Київщини стали фігурантами антикорупційного розслідування (ВІДЕО)
Колаж інформаційного порталу "Моя Київщина"

Журналісти дізналися, що народний депутат Олександр Горобець їздить на елітних авто, які належать його батькам

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "BIHUS info" у YouTube.

У відео розповідається, що журналісти наприкінці 2020 року помітили Галушка на новенькому Land Cruiser, що записаний на матір нардепа. Однак нещодавно було зафіксовано, що в раду депутат приїхав вже на Skoda, яка належить батькові. Останній купив автівку в однопартійця свого сина - Олександра Горобця. Сам Галушко не прокоментував такі цікаві зв’язки, а сказав, що користується метром, аби потрапити на роботу.

Далі розповідається, що сам Олександр Горобець відомий своїми відвіданнями офісу бізнесмена Іллі Павлюка, що має доволі сумнівну репутацію.

Також зазначається, що у нардепа Городця доволі цікава ситуація з транспортними засобами. У декларації він написав, що має Toyota Сamry, але користується BMW і Land Rover, що належать батькам. У 2020 матір Горобця стала власницею Mercedes-Benz G-Class, який приблизно коштує три з половиною мільйони гривень. Журналістам Горобець сказав, що батьки продали заради цієї автівки BMW і Land Rover, але даних коштів було б замало для такого. Також стало відомо, що нещодавно депутат купив собі Volkswagen Passat, а його 22-річна донька наприкінці 2020 стала власницею одразу кількох земельних ділянок у Вишеньках під Києвом, де дуже дорога земля.

Нагадаємо, що журналісти зафіксували переписку нардепа від "ОПЗЖ" Олександра Качного з депутатом Київоблради Ярославом Москаленком.


Читати "Моя Київщина" у Facebook