#

Нардепка-мажоритарниця з Київщини схвалює "убивство" бізнесу

26.11.2020 10:20
Нардепка-мажоритарниця з Київщини схвалює "убивство" бізнесу
Ольга Василевська-Смаглюк

На думку нардепки від "Слуги народу" Ольги Василевської-Смаглюк, підприємцям необхідно сьогодні проявити патріотичну і громадянську позицію щодо карантину

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "delo.ua".

За словами Ольги Василевської-Смаглюк, карантин вихідного дня став причиною протестів підприємців, адже основний заробіток багатьох бізнесів припадає саме на суботу і неділю, проте зараз вибір стоїть між бізнесом і життям людей.

Можливо, це прозвучить цинічно, але вбивати бізнес набагато більш людяно, ніж вбивати людей. Я подивилася на людей, підприємців, вони стояли без масок, стояли без дотримання дистанції. Я вважаю, що це загрозливо. Це не громадянська і не патріотична позиція людей, тому що вони не використовують маски і не витримують дистанцію,  – заявила "Слуга народу".

Василевська-Смаглюк додала, що більшість українців не довіряють владі, тому протести відбуватимуться у будь-якому випадку.

Тому що люди, перш за все, думають про те, як прогодувати своїх дітей. Це теж нормально. Тут потрібно самим підприємцям проявити патріотичну і громадянську позицію. З програмою доступних кредитів, з усіма компенсаторними механізмами, з усім, що влада дає їм, вони повинні вирішити для себе, що буде дешевше для їхнього бізнесу – карантин вихідного дня або повний локдаун, – підсумувала народна депутатка.

Нагадаємо, що депутатка від "Батьківщини" з Ірпеня вимагає вибачень від керівництва. Про це вона заявила у відкритому зверненні до партійного керівництва.

Читати "Моя Київщина" у Telegram