#

Наркобізнесмену з Київщини загрожує до 12 років тюрми (ФОТО)

15.10.2020 16:16
Наркобізнесмену з Київщини загрожує до 12 років тюрми (ФОТО)
Фото з поліції

Сьогодні, 15 жовтня, поліція Київщини повідомила про підозру наркодилеру, який збував наркотики за допомогою однієї з фірм експрес-доставки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Нагадаємо, що нещодавно співробітники Миронівського відділу поліції ліквідували міжрегіональний канал постачання наркотиків поштою. Було встановлено, що зловмисник намагався переслати у корпусі DVD-програвача два пакунки із амфетаміном.

Також правоохоронці викрили й ліквідували й нарколабораторію з виготовлення психотропних речовин, яку дилер облаштував у гуртожитку, де тимчасово проживав.

Наразі зловмиснику повідомили про підозру за ч. 2 та 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), а також за ч. 1 ст. 313 (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням) Кримінального кодексу України.

Наркобізнесмену загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: