#

Наркотики і розшук: прикордонники Київщини виявили біля десятка правопорушників

29.03.2023 14:20
Наркотики і розшук: прикордонники Київщини виявили біля десятка правопорушників
Фото з місця подій

У Київській області прикордонники виявили підроблений документ в іноземця, громадянина України у розшуку, а також 7 осіб з наркотиками

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ" у Facebook.

У громадянина Туркменістану 1993 року народження прикордонники виявили ознаки підробки посвідчення водія. Чоловік їхав на автомобілі Hyundai у напрямку Києва.

На документи вже громадянина України 1992 року народження спрацювала одна із баз даних. Правоохоронці з'ясували, що чоловік перебуває у розшуку за переховування від слідства за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

На додачу ще у 7 осіб за допомогою службових собак прикордонники виявили наркотики. Марихуану, амфетамін і нарковмісні пігулки громадяни заховали серед своїх особистих речей.

Усіх правопорушників було передано співробітникам Нацполіції.

Нагадаємо, що начальник Головного слідчого управління Максим Цуцкірідзе провів робочу зустріч у слідчому управлінні поліції Київщини щодо ефективного документування воєнних злочинів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram