#

Народився у сорочці: що відомо про вцілілого в ДТП під Києвом хлопчика

14.07.2020 10:30
Народився у сорочці: що відомо про вцілілого в ДТП під Києвом хлопчика
Фото з місця події

Наразі відомо, що життю 12-річного хлопчика, який чудом вижив у моторошній автотрощі на Старообухівській трасі, нічого не загрожує

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Влада Антонова у Facebook.

Про стан 12-річної дитини на своїй сторінці у Facebook засновник порталу dtp.kiev.ua Влад Антонов.

Щодо страшної ДТП: хлопчик живий, йому не гірше, більше зможу розповісти тільки якщо дозволять родичі. Скажу лише, що малому дуже пощастило в момент зіткнення і з лікарями "Охматдиту", - розповів чоловік.

Нагадаємо, що винуватцем ДТП є Антон Желепа, який неодноразово мав проблеми із законом та вже був судимий за аналогічний злочин: у 2010 році в аварії, яку також спричинив Желепа, загинула жінка. Тоді нелюд відсидів 3,5 роки за гратами.

Цього разу, у страшній ДТП загинула ледь не вся сім’я. Від сильного зіткнення, мати, батько та 8-річна дочка загинули миттєво, їхній 10-річний син помер від травм у реанімації. Найстарший хлопчик вижив, однак ще не знає, що ДТП забрала життя усіх його рідних.

Зауважимо, що Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з Кабінетом Міністрів наголосив, що не дозволить винуватцю ДТП на Старообухівській трасі якимось чином уникнути відповідальності.

Читати "Моя Київщина" у Facebook