#

"Наш край" Київщини реалізував багато соціальних проєктів і планує розвивати молодіжне крило

15.11.2021 14:05
"Наш край" Київщини реалізував багато соціальних проєктів і планує розвивати молодіжне крило
Фото з місця події

Київська обласна організація політичної партії "Наш край" провела підсумкові збори за участю представників місцевих партосередків та депутатів в місцевих радах різних рівнів

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", учасники зібрання обговорили результати річної роботи та визначилися із завданнями на найближчий період.

За цей рік "Наш край" здобув прихильність людей і це – найголовніше досягнення. Завдяки довірі людей, партія широко представлена в органах місцевого самоврядування. Виконуючи свої передвиборчі програми, депутати "Нашого краю" спрямовують діяльність на вирішення проблемних питань громад та поліпшення якості життя місцевих мешканців.

Представники "Нашого краю" ініціюють на місцях соціальні програми з підтримки ветеранів, самотніх людей похилого віку, багатодітних родин, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Також серед пріоритетів – підтримка медичних та соціальних закладів, пропагування духовних та морально-етичних цінностей. Важливим питанням є і контроль за використанням земель громад, наповненням та видатками місцевих бюджетів.

"Наш край" активно працює й над розвитком спортивної інфраструктури, підтримує юних спортсменів та їхніх тренерів. Упродовж тривалого часу партійці опікуються спортивно-оздоровчим центром олімпійського резерву, що в селі Круглик Обухівського району. Серед його вихованців чимало призерів світу та Європи. Також "нашокраївці" допомагають дітям-переселенцям з Донбасу, які тренуються і живуть на базі спорткомплексу.

Голова обласної партійної організації Анатолій Присяжнюк зауважив:

Ми проводимо послідовну системну діяльність, а не активізуємо роботу напередодні тих чи інших виборів. Щодня вирішуємо гострі соціально-економічні питання, що турбують наших земляків, надаємо допомогу тим, хто її найбільше потребує, працюємо над розвитком кожної громади та Київщини загалом.

Звертаючись до присутніх, очільник "Нашого краю" Київщини наголосив на важливості посилення роботи партійних осередків та необхідності якісної партійної розбудови на місцях.

Також серед завдань, що постають перед "Нашим краєм" Київщини, – розвиток молодіжного крила партії та жіночого руху, а ще обов’язкове звітування депутатів перед громадами про свою діяльність. Адже плідна співпраця команди, постійний діалог з людьми є запорукою ефективного та успішного розвитку рідного краю.

Нагадаємо, що депутат від партії "Наш край" у Гребінківській селищній раді Віталій Лисак заявив, що проєкт бюджету на наступний рік передбачає лише номінальне збільшення соціальних статей бюджету, так само менше коштів планується виділити і на субсидії.

Читати "Моя Київщина" у Telegram