#

"Наш край" організував на Київщині турнір із пляжного волейболу

16.09.2021 16:25
"Наш край" організував на Київщині турнір із пляжного волейболу
Фото з місця події

У селі Чайки, що на Богуславщині, за підтримки політичної партії "Наш край" відбувся турнір з пляжного волейболу, який зібрав гравців-аматорів з усієї області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Змагання проходили на базі дитячо-оздоровчого табору "Чайка", участь у волейбольних баталіях взяли 18 чоловічих та жіночих команд. 

За словами голови обласної організації партії "Наш край" Анатолія Присяжнюка, такі заходи сприяють розвитку спорту та залученню населення до здорового способу життя. Водночас він акцентував увагу на розбудові спортивної інфраструктури в громадах:

Такими заходами ми прагнемо заохотити якомога більше людей до активного відпочинку. Адже спорт – це фізичний гарт, запорука здоров’я. Тому в  кожній  громаді необхідно працювати над розвитком спортивної інфраструктури, покращенням стану існуючої матеріально-технічної бази, створенням необхідних умов для організації фізкультурно-масової роботи.  

За результатами гри, серед чоловічих команд перемогу здобули волейболісти з Богуслава, друге місце посіла команда з Таращі, третє – гравці з Миронівської територіальної громади. 

Серед жіночих команд призові місця здобули команди з Богуслава. 

Переможці та призери турніру були нагороджені медалями та отримали грошові винагороди. Також усі учасники змагань отримали грамоти "Нашого краю".

Нагадаємо, що депутатка від партії "Наш край" у Вишгородській районній раді Вікторія Лемешко отримала подяки від Вишгородського районного управління поліції та Рівненського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за реалізацію волонтерських проєктів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook