#

"Наш край" підтримав недільну школу у Яготині

20.11.2021 10:30
"Наш край" підтримав недільну школу у Яготині
Фото з місця події

Депутати "Нашого краю" передали недільній школі для дітей при Свято-Пантелеймонівському храмі солодощі, книги та телевізор. Тож відтепер заняття у школі стануть ще цікавішими.

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Голова обласної партійної організації Анатолій Присяжнюк зауважив, що вони з колегами із приємністю відгукнулися на прохання отця Рустіка підтримати недільну школу, адже вважають її діяльність важливою. Анатолій Присяжнюк зазначив:

Недільна школа при храмі виконує велику місію – сприяє духовному вихованню підростаючого покоління, залучає дітей до християнських цінностей, культури, вчить милосердю, турботі. У народі кажуть: те, що посієш у серці дитини, принесе плоди в її дорослому житті. Переконані, що кожна дитина знайде достойне місце у цьому житті, буде до чогось прагнути, не залишатиметься байдужою.

Представники "Нашого краю" подякували настоятелю храму, вчителям недільної школи та батькам за зусилля щодо підтримки просвітницького руху, духовного розвитку дітей.

Депутат Обухівської районної ради Юрій Цікаленко запевнив:

Захист християнських цінностей, духовне відродження суспільства – основа програми "Нашого краю". Ми активно долучаємося до реконструкції храмів, відновлення святинь. І така діяльність набуватиме поширення.

Нагадаємо, що за підтримки "Нашого краю" у Свято-Покровському храмі, що у селищі Гостомель, нещодавно було встановлено нові куполи та накупольні хрести, оновлено іконостас. Також було надано допомогу дитячій недільній школі при храмі Бориса і Гліба у Вишгороді.

Читати "Моя Київщина" у Facebook