#

Навесні у Фастові продовжиться перебудова Соборної площі (ФОТО, ВІДЕО)

12.12.2019 14:50
Навесні у Фастові продовжиться перебудова Соборної площі (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Стало відомо, що навесні 2020 року планується продовження реконструкції Соборної площі у Фастові

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

"За останні кілька місяців виконавцю робіт – ПП «ЕЛІТБУД-1» вдалося здійснити значну кількість робіт на площі. На даний час майже завершене облаштування пішохідних доріжок на нижній площі, збудовано елемент – "Вулична торгова лавка", яка навесні буде облицьована гранітом, закладено основу від елемент "Наземна шахівниця", яка теж навесні матиме гранітне покриття та слугуватиме ігровим майданчиком. Для створення креативного громадського простору встановлено елемент "Бетонні циліндри" на зелених зонах, що слугуватиме для інтерактивних занять для дітей та дорослих" - зазначається у повідомленні.

Також навесні на нижній площі планується встановлення додаткових елементів: дерев’яні лавки на гранітній основі, будуть висаджені нові зелені насадження, облаштовані альпійські гірки, газон всієї площі матиме автоматичний полив. Наразі вже підведені всі комунікації для підключення форсунок для автоматичного поливу, відбувається встановлення вуличних ліхтарів.

На верхній площі вже збудували підпірну стінку зі сходами та плавним спуском на нижню площу, яка навесні буде облицьовуватися гранітом. Також закладено фундамент від елемент "Барельєф" та сам бронзовий барельєф врізано в гранітну брилу, яка буде встановлена на окрему основу біля флагштоків. Тим часом збудований елемент "Фонтан" проходив випробовування на готовність до експлуатації.

Також нагадаємо, що 10 грудня до Фастова завітав робочий підкомітет із питань залізничного транспорту, до складу якого входять Олександр Скичко та Микола Тищенко від Слуги народу, щоби перевірити Київський приміський вокзал та Фастівський локомотивно-ремонтне депо.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: