#

Небайдужі зібрали необхідну суму на лікування враженого струмом хлопця з Броварів

01.12.2018 16:08
Небайдужі зібрали необхідну суму на лікування враженого струмом хлопця з Броварів
Євген Агабеков

Мати враженого струмом хлопця з Броварів Євгена Агабекова Тетяна Грицаєнко повідомила, що завершено збір коштів на лікування сина

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Тетяни Грицаєнко у Facebook.

"Висловлюємо щиру подяку всім людям доброї волі, які прийняли горе моєї родини у порятунку життя мого Сина – Євгенія Агабекова. Ми, навіть не уявляли, що фактично у чужих людей можуть знайтися час, бажання, віра для співчуття благодійності і реальної фінансової допомоги", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Броварах підліток виліз на вагони, які стояли на маневровій колії, щоб зробити фотографію. Від удару високовольтної лінії його відкинуло на землю та він почав горіти. Хлопець отримав опіки 55% площі тіла.

Також жінка повідомила, що станом на 31 листопада було зібрано 484 тис 500 грн, з яких 93 тис 700 грн було перераховано виконавчим комітетом Броварської міської ради.

Родина отримала рахунок на суму 86 тис 300 доларів США для транспортуванню Євгена спеціальним медичним літаком до Бостона. Тетяна Грицаєнко повідомила, що перерахувала 70 тис доларів на рахунок компанії.

"Так, ми не змогли зібрати повноі суми коштів, але враховуючи критичний стан дитини лікарем Gennadiy Fuzaylov було вирішено направити негайно літак та медичний персонал в Україну для порятунку Євгена, та решту коштів в сумі 16 300 доларів США, ним особисто перераховано, як благодійна допомога, який не тільки протягнув руку милосердя і вже погодився поставити на ноги мого Женю, а також лікуватиме безкоштовно. Ви подарували нам справжню віру у добро", - повідомила автор допису.

Жінка повідомила, що збір коштів припиняється, а її син сьогодні вночі, 1 грудня, повинен полетіти у Бостон.

Також мама хлопця подякувала всім небайдужим, хто долучився до масштабної благодійної акції й через соціальні мережі допомогли у зборі коштів. Далі акцію з розповсюдження інформації та збору коштів ініціювали у рідній Броварській спеціалізованій школі 1-3 ступенів № 7, де було зібрано кошти у сумі 105 тис грн. Окрім того жінка зазначила, що першими на допомогу прийшли родичі, близькі друзі, добрі знайомі та сусіди, яким вона щиро дякує за підтримку та допомогу.

"Окрема подяка ЗМІ, які звернули увагу на проблему дитини, через що Женя відразу опинився у центрі уваги київських медиків. Дякуємо всім Вам за чуйні серця, за Вашу доброту душі, за те, як Ви демонструєте людяність усіх нас, не залишаючи у біді, окремих маленьких українців, один на один із горем", - повідомила автор допису.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: