#

Нелюди, які влаштували стрілянину на Вишгородщині, виявилися наркоділками (ФОТО)

18.07.2020 16:10
Нелюди, які влаштували стрілянину на Вишгородщині, виявилися наркоділками (ФОТО)
Фото з поліції

Сьогодні, 18 липня, правоохоронці з’ясували, що жителі Чернігівщини, які влаштували стрілянину в селі Хотянівка Вишгородського району, займалися виготовленням амфетаміну

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Нагадаємо, що днями група осіб спортивної статури приїхали на одну із земельних ділянок у селі Хотянівка, де зводиться новобудова, та зробили 9 пострілів із травматичної зброї в груди чоловіка, який там працював. Згодом правоохоронці затримали нападників – троє чоловіків та жінку. Всі вони жителі Чернігівщини, які винаймали житло у столиці.

Під час проведення невідкладного обшуку у гаражному приміщенні, що винаймали нападники, працівники Управління карного розшуку поліції Київщини спільно зі співробітниками Вишгородського відділу поліції виявили та вилучили 2 кг готової наркотичної продукції – амфетаміну та висушене зілля канабісу, вагою 10 кг. За цінами "чорного ринку" вартість вилученого "товару" складає понад 1 млн грн.

Також поліцейські вилучили різноманітне лабораторне обладнання та документи, які злодії забрали під час нападу на працівників будівництва.

Триває слідство.




Читати "Моя Київщина" у Telegram