#

Неподалік Києва пил від ДТП допоміг врятувати дитину (ФОТО)

24.09.2019 11:58
Неподалік Києва пил від ДТП допоміг врятувати дитину (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 23 вересня, на автодорозі Київ-Чоп патрульні здалеку помітили велику хмару пилу і наблизившись помітили, що сталась ДТП, згодом в авто з нетверезим водієм виявили маленьку дівчинку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку прокуратури Київської області у Facebook.

За попередніми даними, винуватцем ДТП був водій кросоверу Hyundai Santa Fe. Під час спілкування з водієм правоохоронці виявили, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Алкотестер показав 3,16 проміле.

В салоні автівки також перебували ще один дорослий чоловік та 4-річна дівчинка, донька водія. На щастя, дитина не постраждала в автопригоді.

Під час складання адміністративних матеріалі та огляду авто у багажнику було виявлено ще одного нетверезого пасажира, який відпочивав.

Як результат, чоловік отримав протокол за ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння), ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило ДТП) та постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП (керування особою, що не має відповідних документів). Кросовер евакуювали на штрафмайданчик.

Правоохоронці встановили контактні дані матері дівчинки. Та повідомила, що чоловік вже кілька днів перебуває у такому стані й відмовляється віддавати їй дитину. Проте її повернули до матері цілої і неушкодженою.

Нагадаємо, що 24 вересня неподалік від Броварів через задимленість сталась ДТП за участі більш ніж семи автомобілів та з постраждалими.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: