#

Нетверезий правоохоронець у Броварах збив насмерть жінку та травмував дитину (ФОТО)

05.10.2020 10:00
Нетверезий правоохоронець у Броварах збив насмерть жінку та травмував дитину (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 4 жовтня, у Броварах, на пішохідному переході, нетверезий водій-поліціянт збив матір та дочку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Трибуна Бровари".

Жінка загинула на місці події, дівчина отримала травми різного ступеня тяжкості.

Як повідомили свідки, вони сиділи на лавці біля МКЦ "Прометей" і почули різкий звук автівки, який і привернув їхню увагу. Коли повернули голову, то побачили, як від удару Volkswagen Passat двоє жінок, що рухалися пішохідним переходом "перевернулися в повітрі". Дівчину відкинуло на зелену зону до дерев, а жінку старшого віку, за словами свідків, Volkswagen збив двічі – вдруге в повітрі.

Автівка не зупинилася і поїхала далі в напрямку центру. Однак ДТП помітили мотоциклісти, які намагалися зупинити Volkswagen Passat. Імовірно водій хотів об’їхати мотоциклістів, але не впорався з керуванням і вже через кілька метрів ударився в дерево біля міськвиконкому.

Свідки кажуть, що поліція прибула на місце події досить оперативно. Водій Volkswagen вийшов із автівки і намагався втекти, однак правоохоронці втікача затримали. Як стверджують очевидці, водій перебував у стані алко- чи наркосп’яніння.

Зазначимо, що водій Volkswagen 1990 року народження, раніше працював у Броварському відділі поліції, наразі – в ГУ Нацполіції міста Києва.

Нагадаємо, що ТОВ "Хозхімсервіс" та ТОВ "Леман-Бетон" брали участь у тендерах попри заборону.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: