#

Невдоволені перевізники Київщини планують оголосити страйк (ВІДЕО)

13.03.2020 10:40
Невдоволені перевізники Київщини планують оголосити страйк (ВІДЕО)
Фото з місця події

Учора, 12 березня, у Борисполі на нараді представників Асоціації "Автоперевізників Київщини" було оголошено, що вже найближчим часом усі зацікавлені у безпечному перевезенні пасажирів Київщини спостерігатимуть припинення регулярними автоперевізниками соціальних перевезень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Київський регіон".

Саме факти хронічної відсутності компенсації від держави за перевезення пільгових верст населення та незаконна експансія автобусами компанії UBER викликали таку реакцію перевізників. "Уже на початку наступного тижня перевізники Київщини будуть змушені відмовитися від подальшого виконання власних договірних зобов’язань", – йдеться у відео наради асоціації.

"Незаконні перевезення автобусами UBER Shuttle вже спостерігали у таких містах Київщини, як Вишгород, Ірпінь, Вишневе та Бровари. Питанням унеможливлення роботи нелегалів мають займатися профільні державні установи. Дана міжнародна компанія UBER діє поза правовим полем вітчизняного законодавства та не сплачує податки у бюджет країни", – стверджує Голова Асоціації "Автоперевізники Київщини" Віталій Арєф’єв.

"Ми налаштовані розв'язувати проблему нелегалів з UBER цивілізованим шляхом. У Німеччині, наприклад, зупинилися всі таксисти і UBER в цій країні більше не працює. А у нас вони чомусь працюють без обов’язкового для офіційних перевізників конкурсу, без вимог, без тахометрів, без навігації, БЕЗ НІЧОГО", – дивується Олексій Павленко.

А Перший віцепрезидент громадської організації "Український транспортний союз" Володимир Балін вважає ситуацію з UBER Shuttle проявом абсолютної імпотенції державних установ по боротьбі з нелегальними перевезеннями та наголошує, що без впливу громадськості це питання не вирішити.

Також нагадаємо, що в автобуса Богдан, що їхав за звичним маршрутом, під час руху несподівано відірвалося заднє колесо, яке відкинуло на припаркований легковик Skoda.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: