#

Невдовзі 19 сімей Ірпінської громади отримають дах над головою

02.11.2023 15:50
Невдовзі 19 сімей Ірпінської громади отримають дах над головою
Фото з місця події

У селі Михайлівка-Рубежівка Ірпінської міської територіальної громади продовжується відновлення гуртожитку, який невдовзі стане домом для 19 сімей, що втратили своє житло внаслідок російського вторгнення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис телеграм-каналу Ірпінської міської ради.

У гуртожитку вже завершено комплекс робіт із заземлення, облаштування системи блискавкозахисту та роботи з вогнезахисної обробки дерев'яних конструкцій покрівлі гуртожитку.

Станом на сьогодні тривають роботи з поклейки шпалер та встановлення плінтусів у кімнатах, укладання кварц-вінілового ламінату, монтажу розеток та вимикачів. На другому поверсі гуртожитку робітники завершили наносити фактуру, тепер роботи тривають на першому поверсі. На кухнях укладають фартухи з плитки, а у санвузлах продовжуються роботи з обробки стелі та укладання плитки. 

На території біля гуртожитку встановлюють бордюри та укладають плитку. Тривають роботи й по встановленню перил вхідної групи та пандусу. 

Нагадаємо, що 11 сімей (11 мам та 19 дітей) Ірпінської міської територіальної громади отримали можливість здійснити тривалу подорож до Польщі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook