#

Незабаром у Великій Димерці відкриють футбольне поле

22.07.2021 21:15
Незабаром у Великій Димерці відкриють футбольне поле
Фото з місця події

У неділю, 1 серпня, розпочне діяти нове футбольне поле головного стадіону громади – у Великій Димерці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Великодимерська територіальна громада" у Facebook.

Тим часом, хоча об’єкт ще й не закінчено, але любителі баскетболу селища, користуючись, що щити вже поставлені, вечорами насолоджуються можливістю на класному покритті мультифункціонального спортмайданчика шліфувати свою майстерність триочкових, і не тільки. Його спорудження ще триває на території школи.

Зазначається, що стадіон стане найкращим на Броварщині футбольним полем, та, думається, одним з найкращих в області. На ньому відтепер проводитимуться регулярні матчі чемпіонату району, гратимуть діти тощо. Тобто, воно почне повноцінно функціонувати. З його відкриттям почне функціонувати нова ера футболу великодимерської громади.

Про відкриття футбольного поля мріяло не одне покоління любителів футболу селища, щоби у Великій Димерці було сучасне поле з рівненьким газоном. Нарешті, їхня мрія збулася. Звісно, багато з них одягнути бутси та вийти на поле вже не зможуть. А багато хто відійшов в інші світи.

Нагадаємо, що фольклорна група "Джерело" із Великої Димерки потрапила до телевізійного циклу "Країна пісень".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: