#

Незважаючи на карантин, підготовка до місцевих виборів на Київщині триває, - Дубінський (ВІДЕО)

15.04.2020 16:30
Незважаючи на карантин, підготовка до місцевих виборів на Київщині триває, -  Дубінський (ВІДЕО)

Сьогодні, 15 квітня, стало відомо, що на Київщині, незважаючи на карантин, у онлайн режимі триває підтоговка до місцевих виборів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Олександр Дубінський - Слуга Народу - Округ 94" у Faсebook.

"Ми зараз проводимо цю всю роботу в онлайн режимі. Уже місяць всі бажаючі стати кандидатами на виборні посади на місцях подають свої заявки. Зробити це можна на офіційному сайті відбору кандидатів www.zekomandaregion.kiev.ua (сайт приймає заявки від кандидатів по Київській області)", - говорить Дубінський.

Він зазначає, що мета такого відбору кандидатів - не просто виграти вибори, а отримати ефективну і чесну владу на місцях, на яку зможе опиратися президент і команда у проведенні реформ.

Також Дубінський назав трьох організаторів місцевих штабів. За його словами, штаб по 91 округу формуватиме Владислав Кононов, який має досвід роботи в юриспруденції. На 94 окрузі роботу штабу буде організовувати Сергій Морський, який раніше працював в бізнесі. На 96-му окрузі представляти партію і передвиборчий штаб буде Олексій Головін, голова ліквідаційної комісії при міськраді (місто Вишневе).

Детальніше дивіться у відео:

Також нагадаємо, що 14 квітня під час онлайн-наради  голова Бориспільської РДА Володимир Строкань заявив про необхідність чергування біля храмів у Великодню ніч та на перший день Пасхи.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: