#

"Нива Переяславщини" допомагає армії, поліції та жителям громад

01.03.2022 20:20
"Нива Переяславщини" допомагає армії, поліції та жителям громад
Фото з мережі Інтернет

Група компаній "Нива Переяславщини" готова допомагати державі, громадам, пайовикам та своїм співробітникам

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ProAgro".

У компанії повідомили, що для потреб армії було передано легковий автомобіль "Патріот" і два вантажних МАЗи. Окрім того, пальним забезпечили волонтерів, що вони могли доставляти провіант для воїнів. На потреби Яготинської територіальної оборони виділили 400 літрів бензину. Потреби відділів поліції забезпечили стратегічними запасами тушонки. Директор компанії Віталій Шакель додав:

Готуємо місця у гуртожитках для працівників компанії, що проживають у "гарячих зонах" і хочуть вивезти родини. Наразі разом із освітянами готуємо приміщення фізкультурно-оздоровчого комплексу у Двірківщинській школі до розміщення українців, які потребують прихистку. І найголовніше – 40 наших співробітників стали до лав ЗСУ, більшість вступила до територіальної оборони. У нашій спільноті працівники "Ниви" діляться повідомленнями про перерахування 1 000 гривень із єПідтримки на рахунок наших ЗСУ. Робимо все, що можливо, для захисту України

Також у компанії додали, що "Нива Переяславщини" готова відпускати напівтуші свиней для населення за найнижчими можливими цінами воєнного часу. Ініціатива почне діяти з 2 березня. Продаж буде за попереднім записом, а видача м’яса відбуватиметься у селі Переяславське на площі біля залізничного вокзалу в погоджений час.

Нагадаємо, в селі Катюжанка Вишгородського району, де вже декілька днів ошиваються окупанти, жінок та дітей можуть використати живим щитом для наступу на Київ.


Читати "Моя Київщина" у Facebook