#

"Нива Переяславщини" передала подарунки всім дітям працівників (ФОТО)

25.12.2020 20:20
"Нива Переяславщини" передала подарунки всім дітям працівників (ФОТО)
Фото з місця події

Група компаній "Нива Переяславщини" називає себе багатодітною родиною, бо у працівників нарахувалось майже тисяча дітей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Групи компаній Нива Переяславщини у Facebook.

В компанії дітей своїх працівників називають найбільшими керівниками. Адже вони ті, як написали на сторінці, хто знайде цукерку швидше, аніж мама татову "заначку", хто може звити мотузочку із дуже суворого татка, якого бояться дорослі дяді на роботі і хто знімає втому після робочого дня своїми обіймами.

У працівників "Ниви Переяславщини" загалом 975 неповнолітніх дітей, а ще є старші, а онуки. Тому компанія вирішила передати їм через Діда Мороза та Снігуроньку подарунки.  

Вважаємо, що компанія – це не тільки виробничі завдання і  спільна робота, невід’ємною її частиною є особливий корпоративний дух, коли кожен відчуває себе частиною цілого. Для кожного співробітника його родина, його діти, головна частина життя, для багатьох сам сенс існування. У цьому році через пандемію ми не змогли організувати відпочинок дітей на морі, але щасливі, що можемо принести солодкий дарунок від компанії у кожну родину наших працівників. У 2020-му у нас додалося молоді, народилося 35 діток, а це означає, що колектив підприємства росте. Щиро бажаємо усім діточкам гарного святкування, здоров’я і чудових дарунків під ялинкою. А головне щасливого і мирного дитинства, – такі побажання від засновника Групи компаній діточкам "Ниви".

Нагадаємо, що Вишгородський центр творчості "Дивосвіт" передають на баланс Вишгородської міської ради як юридичну особу, без майна.







Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: