#

"Нива Переяславщини" активно підтримує лікарів у боротьбі з коронавірусом (ФОТО)

27.03.2020 06:50
"Нива Переяславщини" активно підтримує лікарів у боротьбі з коронавірусом (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що група компаній "Нива Переяславщини" забезпечила працівників медзакладів міста Переяслав-Хмельницький та Студениківської ОТГ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Група компаній Нива Переяславщини" у Facebook.

Варто зауважити, що головний лікар Переяслав-Хмельницької станції екстреної медичної допомоги Мирослав Демків повідомив товариству про дефіцит засобів захисту та попросив про допомогу.  

"Ми не можемо допустити, щоб у медиків громади, де ми працюємо, не було найнеобхіднішого. Будемо допомагати чим можемо і скільки можемо", - так допомогу медикам коментує директор Групи компаній Віталій Шакель.

Окрім цього, товариство допомогло також Пункту базування екстреної медичної допомоги, який знаходиться на території Студениківської ОТГ.  Зауважимо, що бригада 705 здійснює виїзди не тільки на виклики екстреної допомоги, але і за договором із громадою забезпечує допомогу в інших невідкладних ситуаціях.

Варто сказати, що "Нива Переяславщини" надала лікарям захисні комбінезони, рукавички, маски, респіратори, бахіли, окуляри і дезінфектанти, які забезпечать усі чергові бригади. Такий же пакунок отримали і сімейні лікарі Студениківської Амбулаторії. 

"Тепер я повністю можу забезпечити сімейних лікарів засобами захисту і бути спокійна за їх безпеку", - зазначає головний лікар ОТГ. 

Марія Лях повідомляє про очікування надходження усіх необхідних засобів захисту, кошти сплачені, але є проблема із постачання, тому допомога для медиків дуже потрібна і своєчасна.

Нагадаємо, що в селі Студеники Переяслав-Хмельницького району біля школи встановили вуличні тренажери.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: