#

Новий workout-майданчик відкрили у Згурівській ОТГ (ФОТО)

27.11.2020 15:10
Новий workout-майданчик відкрили у Згурівській ОТГ (ФОТО)
Фото з місця події

У Новій Олександрівці Згурівської селищної об’єднаної територіальної громади на території однієї зі шкіл відкрили workout-майданчик

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

Workout-майданчик в Новій Олександрівці Згурівської селищної об’єднаної територіальної громади обладнаний усіма необхідними сучасними вуличними тренажерами. Він знаходиться на території опорного загальноосвітнього начального закладу "Новоолександрівський навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад" по вулиці Перемоги, 2.

Майданчик функціонуватиме за певним графіком, проте яким точно – іще не відомо. Пояснюють, що все залежатиме від епідемічної ситуації в регіоні, адже досі триває адаптивний карантин.

В Управлінні фізичної культури і спорту КОДА розповіли, що на штучному газоні тепер знаходяться 11 тренажерів, а саме: жим від грудей – верхня тяга, СК Воркаут, жим ногами, маятник–твістер, повітряний ходок, батерфляй (без сидінь), гребний тренажер, Хос Райдер, степпер–тренажер для привідних та відвідних мʼязів стегна, орбітрек, важільна тяга. Зі зручностей згідно проєкту облаштовані лава та урна.

Нагадаємо, що згідно з попереднім календарем проведення чемпіонату світу з мотокросу 2021 року серед екіпажів, відкриття першості відбудеться в Приірпінні на Київщині – на мототрасі спортивно-технічного клубу "Сона".




Читати "Моя Київщина" у Facebook