#

Новина місяця: злочинець Тітушко став спортивним функціонером на Київщині (ФОТО)

14.08.2020 18:30
Новина місяця: злочинець Тітушко став спортивним функціонером на Київщині (ФОТО)
Вадим Тітушко

Вадима Тітушка, якого декілька днів у соціальних мережах вітали з призначенням на посаду віцепрезидента Української федерації MMA у Київській області, відправили під домашній арешт за розбій та незаконне заволодіння транспортним засобом

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Українська Правда", це розповів тимчасово виконуючий обов'язки речника МВС Ярослав Тракало у коментарі "Українській правді"  

Кримінальне провадження, де фігурує Вадим Тітушко, розслідується за ч. 3 ст. 187 (Розбій) та ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За цими статтями ККУ йому оголошено підозру, - говориться у повідомленні.

За словами Тракала, 15 червня Тітушко з адвокатом прийшов до суду, який обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Згодом суд продовжив Тітушку запобіжний захід до 3 вересня.

Наразі проводяться фінальні процесуальні дії для завершення досудового розслідування та передачі матеріалів кримінального провадження в суд.

Два дні тому у Facebook-спільноті "Білоцерківська федерація змішаних єдиноборств" Тітушка вітали з призначенням на посаду "віцепрезидента Української федерації MMA у Київській області", але згодом видалили повідомлення. 

Згодом в "Українській Федерації Змішаних Бойових Мистецтв" повідомили, Тітушко не має жодного стосунку до федерації UFMMA.

Там також пояснили, що короткострокове призначення було зроблене на місцевому рівні та скасоване одразу ж, як це стало відомо керівництву федерації.

Нагадаємо, що секретар Бучанської ради Василь Олексюк планує знову йти в депутати та шукає партію, де він буде першим номером в списку.

 



Читати "Моя Київщина" у Facebook