#

Новому відділенню поліції на Київщині – бути (ФОТО, ВІДЕО)

15.10.2020 19:33
Новому відділенню поліції на Київщині – бути (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Учора, 14 жовтня, розпочалося будівництво Золочівського відділення поліції на Бориспільщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Будівництво реалізовується за підтримки Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції, Головного управління поліції Київщини та за сприяння органів місцевого самоврядування.

В урочистостях взяли участь заступник Голови Національної поліції України Максим Цуцкірідзе, керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов, голови Бориспільської  райради та Гнідинської сільради.

Полковник поліції зазначив, що новозбудований поліцейський відділ буде оснащений сучасним обладнанням, засобами зв’язку та автотранспортом. З початком роботи Золочівського відділення поліцейські в рази оперативніше реагуватимуть на повідомлення.

Присутні на заході підписали послання майбутньому поколінню та заклали капсулу з ним у наріжний камінь. Прочитати цей лист наші нащадки зможуть через пів століття.

Урочисто-святковий настрій незмінно дарував всім присутнім оркестр Головного управління поліції Київщини під диригуванням Ярослава Головацького.

Нагадаємо, що на Бориспільщині забудовник незаконно утримує у власності будівельної організації 25 квартир, за які інвесторами сплачена повна сума вартості – відкрито кримінальне провадження


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: