#

Новопризначений міністр фінансів закінчив Ірпінський виш

01.04.2020 08:30
Новопризначений міністр фінансів закінчив Ірпінський виш
Сергій Марченко

Стало відомо, що Alma mater нового міністра фінансів Сергія Марченка - Ірпінський університет державної фіскальної служби України 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на привітання університету державної фіскальної служби України.

"Альма-матер вітає Вас із призначенням на посаду Міністра фінансів України. Бажаємо Вам невичерпної енергії, принциповості, наполегливості, великих здобутків на цій відповідальній посаді, а підґрунтям плідної професійної діяльності, нехай буде зміцнення здоров’я", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, у тексті згадано, що випускником Ірпінського вишу є також голова Верховної Ради України Дмитро Разумков.

"Велика гордість, що саме випускники Університету державної фіскальної служби України, Марченко Сергій Михайлович та Разумков Дмитро Олександрович, очолюють високі державницькі посади", - зазначається у тексті.

Нагадаємо, що в зв'язку з карантином вчителі та учні Ірпінської загальноосвітньої спеціалізованої школи №2 започаткували флешмоб "Ми сумуємо за вами".

Довідково:

Сергій Марченко закінчив Ірпінський університет у 2002 році за спеціальністю "управління державними фінансами". Має ступінь кандидата економічних наук. Працював на різних посадах у Міністерстві фінансів, Міністерстві охорони здоров’я, Державній фіскальній службі, парламентському Комітеті з питань фінансів і банківської діяльності, Секретаріаті Кабміну, Координаційному центрі з впровадження реформ при Президентові України. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: