#

Обстріл військових у Віті-Поштовій виявився фейковим

18.12.2019 12:50
Обстріл військових у Віті-Поштовій виявився фейковим
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно, 16 грудня, у ЗМІ з’явилася неправдива інформація про те, що п’яний чоловік у Віті-Поштовій обстріляв машини військових

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Нацполіції Київської області.

Нагадаємо, що у Віті-Поштовій по вулиці Боярська на зупинці громадського транспорту, напроти сільської ради, невідома особа з ознаками алкогольного сп’яніння відкрила хаотичну стрілянину з пістолета.

На місце події невідкладно прибув екіпаж поліції, правопорушника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Минулося без потерпілих.

Того ж дня на сторінку "Віта-Захист" у Facebook була викладена інформація, що чоловік обстріляв колону військової техніки. Але пресслужба Нацполіції повідомила, що заяв від військових щодо обстрілів їх авто не надходило.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Розпочато досудове розслідування.

Також нагадаємо, що 16 грудня, чоловік у стані алкогольного сп’яніння обстріляв військові машини на автобусній зупинці в селі Віта-Поштова Києво-Святошинського району.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: