#

Обухівське село можна побачити у серіалі "Спіймати Кайдаша" (ФОТО, ВІДЕО)

18.05.2020 15:06
Обухівське село можна побачити у серіалі "Спіймати Кайдаша" (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

У селі Дерев’яна, що на Обухівщині, знімали головні сцени "Спіймати Кайдаша"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "24 канал".

Саме в це село часто приїжджають у пошуку колоритних українських пейзажів. І це не дивно: зелені пагорби, з яких відкривається краєвид на мальовничі подвір'я та білі хати – село може зачарувати будь-якого туриста.

Село Дерев'яна можна впізнати і на перших кадрах серіалу "Спіймати Кайдаша". За сюжетом, Омелько Кайдаш забирає сина після служби в армії. Та Лаврін настільки сумував за рідним краєм, що просить батька висадити його біля мальовничого озера, де він залюбки скупався. Цю локацію можна легко знайти на околиці села. Біля водойми проходить залізнична колія до Трипілля, а конкретне місце зйомок прихильники зможуть віднайти за дерев'яним журавлем, який видніється на іншому березі озера.

Найбільше Кайдаші сварились біля своєї хати, що розташована на вулиці Глинищанській. Однак знайти сам будинок родини прихильникам не вдасться, адже подвір’я, сарай та гараж-майстерня – це декорації, які встановили на галявині та після завершення зйомок забрали. Водночас будинок сусідки Кайдашів Таньки можна знайти у селі.

Також нагадаємо, що в Обухівському районі правоохоронці за гарячим слідом затримав зловмисника, який проник до квартири і викрав гроші та ювелірні прикраси.

Знімальний майданчик


Читати "Моя Київщина" у Telegram