#

На Обухівщині чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі за крадіжку з квартири

14.05.2020 13:36
На Обухівщині чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі за крадіжку з квартири
Фото з місця події

В Обухівському районі правоохоронці за гарячим слідом затримав зловмисника, який проник до квартири і викрав гроші та ювелірні прикраси

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

На спецлінію "102" звернулась небайдужа мешканка багатоповерхівки та повідомила, що невідомий проник до квартири сусідки, яка була відсутня вдома.

За вказаною адресою оперативно прибули поліцейські та затримали схожого за описом чоловіка у під’їзді. На місце події викликали слідчо-оперативну групу поліції.

Зловмисником виявився 34-річний чоловік, який в минулому вже мав проблеми із законом. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання щодо оголошення підозри. Слідство триває.

Також нагадаємо, що в місті Вишгород працівники поліції спіймали хлопців, які викрали електросамокат з підсобного приміщення багатоповерхівки.

Читати "Моя Київщина" у Facebook