#

Обухівський суд не має грошей на відправлення поштової кореспонденції

04.10.2020 12:33
Обухівський суд не має грошей на відправлення поштової кореспонденції
Обухівський районний суд

У пресслужбі Обухівського районного суду повідомили про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції з 2 жовтня через недостатнє фінансування та відсутність поштових знаків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Судебно-юридическая газета СУД ИНФО". 

У суді зауважили, що наразі отримати необхідні процесуальні документи можна електронною поштою (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти), або зареєструвавшись у підсистемі "Електронний суд" чи безпосередньо через канцелярію Обухівського районного суду.

Отримати виклик та повідомлення про судове засідання можна також за допомогою sms-повідомлення. Для цього необхідно подати до суду Заявку на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, вказавши у ній номер мобільного телефону.

Зауважимо, що телефон також не працює.

Надсилання кореспонденції буде відновлено у разі надходження фінансування, про що буде повідомлено додатково. Судом вживаються заходи для спонукання надавача послуг ПАТ "Укртелеком" відновити надання послуг та забезпечити роботу телефонного зв’язку, про що буде повідомлено додатково, - зазначили у суді.

Нагадаємо, що співробітники Обухівського відділу поліції затримали раніше судимого 34-річного місцевого жителя, який розшукувався за вчинення крадіжок.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: