#

Очільник Київської ОДА Чернишов представив нового голову Бориспільської РДА

07.02.2020 06:23
 Очільник Київської ОДА Чернишов представив нового голову Бориспільської РДА
Фото з місця події

Учора, 6 лютого, Олексій Чернишов під час наради з питань перспектив соціально-економічного розвитку району представив жителям Бориспільського району новопризначеного голову райдержадміністрації – Володимира Строканя

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Київської обласної державної адміністрації.

Президент України Володимир Зеленський напередодні підписав відповідне Розпорядження №88/2020-рп про призначення головою Бориспільської РДА Строканя Володимира Івановича.

Керівник ОДА привітав нового очільника райдержадміністрації, вручив службове посвідчення і побажав Володимиру Івановичу успішно застосувати на державній службі свої знання та досвід роботи у системному бізнесі.

У ході наради відбулося активне обговорення проблемних питань району з громадянами у формі діалогу. Мешканці підняли питання ремонту доріг, розвитку інфраструктури, створення нових робочих місць та боротьби з корупцією. Озвучені питання голова ОДА поставив на особистий контроль.

Зокрема, Олексій Чернишов поставив перед новопризначеним головою РДА основні завдання, доручивши забезпечити злагоджену роботу райдержадміністрації в інтересах мешканців Бориспільщини.

"Приділіть особливу увагу залученню інвестицій у район, створенню нових робочих місць, розвитку інфраструктури, дитячим садочкам і школам. Бориспільщина має величезний потенціал для розвитку. Ще однією нашою задачею є перемога над корупцією, тому ніяких реверансів не буде!", – зазначив Олексій Чернишов.

У свою чергу новообраний голова РДА подякував Президентові України та голові Київської облдержадміністрації за високу довіру. Новий керівник райдержадміністрації запевнив присутніх готовності докласти максимум зусиль для виконання усіх доручень Президента України, Уряду та голови КОДА.

Володимира Строканя обрали на керівну посаду через систему LIFT.

Також нагадаємо, що поліція розшукує зловмисника, який у селі Гнідин пошкодив флагшток біля пам’ятника Героям Небесної сотні та вкрав звідти стяг.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: